tjoffidoffi.blogg.se

Matbloggstoppen Det här är en matblogg för stora och små. En familjematblogg! Vi som driver denna blogg är Vera (10 år) och hennes pappa Thomas (44 år). Livet är för kort för att äta dåligt. Med dåligt menar vi mat som består av en massa mindre bra halvfabrikat och som saknar det där lilla extra. Välkommen att följa oss!

lätt men gott i all hast

Publicerad 2014-01-27 19:23:00 i Allmänt,

ibland kan man ju komma hem sent på kvällen (beroende på aktiviteter eller jobb), köp inte en billys pan pizza eller soppa som ska värmas 1 min. laga något enkelt som stekt potatis och korv/köttbullar eller köp en baguette och någon god ost och oliver, om du inte är jättehungrig. man kan också göra en omelett med korv tomat och paprika. eller baka ett eget gott bröd (till exempel på söndagen så räcker det till flera dagar).
 
min favorit är nog ändå bananplättar. men om man blir sugen på något tilltugg på kvällen så passar gurkstavar och morotsstavar mad någon god dipp som vitlökssås perfekt. men om vi hoppar över till enkla desserter så tipsar jag äpple med kanel eller någon god yoghurt. tipsa gärna in dina bästa matlagnings och baktips, det blir vi väldigt glada för. lycka till med din enkla kvällsmat önskar vera!
 
 

Om

Min profilbild

Vera & Thomas

Vi är matlagningstokiga och hoppas att även du ska bli det. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela