tjoffidoffi.blogg.se

Matbloggstoppen Det här är en matblogg för stora och små. En familjematblogg! Vi som driver denna blogg är Vera (10 år) och hennes pappa Thomas (44 år). Livet är för kort för att äta dåligt. Med dåligt menar vi mat som består av en massa mindre bra halvfabrikat och som saknar det där lilla extra. Välkommen att följa oss!

Fransk mat ger vi tummen upp till:)

Publicerad 2014-07-02 19:26:00 i Allmänt,

 
 
Hej! Vad är inte bättre än fransk mat? Just nu är vi ju i Frankrike vad är inte mer passande då än att äta och laga fransk mat.
 
I dag lagar jag och pappa väldigt god mat: tortellini, korv och bacon till huvudrätt. Vi har även ost och baguette med någon röra (pappa säger att det heter tapenade och anchoide) på till förtugg! I dag var vi på ett ställe som hette Inter Marché, där handlade vi VÄLDIGT mycket mat. Mycket fransk mat då förstås. Hotellpoolen är inte heller så dum (bläddra ner för bild på den).
 
Många dagar har vi även varit inne i Cannes city (vi bor i Cannes La Bocca), där finns många roliga utställningar och marknader, även ett litet vitt tåg som kör upp i bergen på en rundtur. Det finns dock en liten knasig sak jag inte gillar med vårt hotellrummet: det är bruna väggar;) annars är Cannes väldigt trevligt att resa till!
 
Häromdagen var vi förresten på en superbra restaurang, då åt pappa Moules marinières (som han älskar). Jag åt en supergod Carbonara och till efterrätt fick jag créme brulee. 
 
Vänliga franska hälsningar Vera:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vera & Thomas

Vi är matlagningstokiga och hoppas att även du ska bli det. :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela